Over ons

Over ons

Over ons

In 1996 is BEHA Metaalbewerking en Machinehandel opgericht door de heer Bekhuis. Wat begon als hobby groeide na verloop van tijd uit tot een serieuze onderneming. Omdat de oprichter in 1998 met pensioen ging, is de zijn schoonzoon naar voren getreden als nieuwe eigenaar van BEHA Metaalbewerking en Machinehandel. Dit was voor de schoonzoon de kans om zijn jarenlange ervaring en kennis van de metaal sector toe te passen in zijn eigen onderneming.

Door de succesvolle bedrijfsfilosofie, duurde het niet lang voordat het voormalige pand aan de Van den Broekeweg verruild moest worden voor een groter pand. Het voormalige pand dat bestond uit 600m² stond inmiddels zo vol dat aan de noodzakelijk capaciteit niet meer voldaan kon worden. Om die reden is in 2006 het huidige pand gekocht op het moderne industrieterrein Bedrijvenpark Twente. Dit pand beslaat 1400 m² en dat wordt dan ook volledig benut.

Mede door de inzet en passie voor het vak dankt BEHA Metaalbewerking zijn huidige vorm . Inmiddels levert BEHA Metaalbewerking zowel nationale als internationale onderdelen voor verschillende doeleinden.

Samen met zijn vrouw en tegenwoordig ook één van zijn zoons is dit mooie familiebedrijf uitgegroeid tot een allround metaal bewerkingsbedrijf die aan vrijwel alle wensen kan voldoen.