Plaatwerk

Plaatwerk

Plaatwerk

Zoekt u een betrouwbare partner voor het bewerken van platen en plaatmateriaal? Dan bent u bij Beha metaal aan het juiste adres. Wij bieden de oplossing voor al uw paatwerk. Nauwkeurig uitgeslagen platen, elke hoek op maat en uiteraard geen bramen aan het plaatwerk. Een hoge kwaliteit voorbereiding is essentieel voor een goed verloop van het complete productieproces. Het proces begint immers altijd met het ontvouwen van 3D-modellen of maken van plaatuitslagen, het programmeren ervan en daarna het bewerken van losse platen. Een foute uitslag en een hoek die niet precies 90 graden is, levert grote assemblageproblemen op. Een braam aan het plaatwerk kan na conservering op den duur zorgen voor roest. Bij Beha metaal vinden we het vanzelfsprekend dat elke plaat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Nabewerking

Bij het bewerken van platen kunnen scherpe randen ontstaan. Deze scherpe randen kunnen worden verwijderd doormiddel van trommelen of borstelen. Door deze nabewerking is het product minder scherp en kunnen de producten goed met de handen worden beetgepakt zonder dat er kans is op snijwonden. Over het algemeen is het ondanks de nabewerking toch nog verstandig om handschoenen te dragen wanneer men metalen platen bewerkt. Beha metaal heeft ook de juiste machines in huis om de nabewerkingen te doen.

Moderne machines en vakmanschap voor plaatwerk

Dankzij onze moderne machines en uitstekend vakmanschap, zijn wij in staat om de meest uiteenlopende opdrachten uit te voeren. Kiest u voor staal? Of toch liever roestvast staal (RVS) of misschien aluminium? Wat u ook kiest, wij helpen uw plaatwerk naar een mooi eindresultaat. Onze machines snijden zeer nauwkeurig om een product van hoge kwaliteit te garanderen. Onze medewerkers zijn bedreven, creatief, inventief en betrokken. Zo benaderen zij ook elk project. Wij denken met onze klanten mee en vinden voor elk probleem een oplossing.

Beha metaal heeft alles in huis!

Wij kunnen u niet alleen helpen met plaatwerk, maar ook met al uw andere opdrachten voor metaalbewerking.